Borba brez rokavic: Izklesani Želva prepočasen za Psihopata

Drugi športi 12. Dec 20210:45 > 0:48 2 komentarja
Foto: Youtube

Slovenski MMA-borec Bojan Kosednar je na 10. izvedbi borilnega dogodka Megdan FC v Sremski Mitrovici moral čestitati črnogorskemu tekmecu Vasu Bakočeviću.

Organizatorji Megdana so prvič priredili dvoboje brez rokavic, od skupno devetih se po pravilih Bare Knuckle teplo na štirih, tudi glavna bitka večera med Želvo in Psihopatom.

38-letni Slovenec je imel prednost v višini, a v boksarskih pravilih proti hitrejšemu Črnogorcu ni imel pravih možnosti. Bakočević se je ves čas posmehoval Slovencu, mu pošiljal poljube in se delal norca, vidno razjarjeni Želva pa ni in ni mogel zadeti cilja in ugasniti nasmeh na obrazu provokatorja.

Celotna borba med Želvo in Psihopatom:

Globoko ureznino zapolnili z vazelinom

Na drugi strani je Bakočević Slovenca močno zadel na sredini druge runde in mu odprl čelo. Globoko rano, ki so jo povzročili črnogorski členki, so zapolnili z vazelinom in dvoboj se je lahko nadaljeval. Želva se je trudil na vso moč, a šest let mlajši tekmec ni naredil napake in na koncu zasluženo slavil po enotni sodniški odločitvi.

Bakočević pohvalil Slovenca

Čeprav je bilo med borbo veliko provokacij, sta se rivala na koncu objela, tudi Psihopat je po borbi Kosadanarja zasul s pohvalami. “To, da je nekdo pri teh letih videti tako kot on, je res neverjetnega. Vsa čast. Da se pri teh letih brez rokavic pomeriš z “majmuničino”, ko sem jaz, vsa čast,” je zavpil v mikrofon in se odel v srbsko in črnogorsko zastavo.

Za Bakočevića je to že druga zmaga v boksu brez rokavic, debitiral je oktobra lani v KSW, ko je v drugi rundi nokavtiral Poljaka Dariusza Rutkiewicza.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje