Javna ponudba operaterjem za predvajanje Sportkluba

Drugi športi 8. Avg 202214:40 > 14:51 8 komentarjev
Foto: Jure Banfi

Družba United Media, v okviru katere posluje regionalni športni program Sportklub, je vsem operaterjem v Sloveniji poslala javno ponudbo za predvajanje svojih televizijskih programov, ki vključujejo vrhunska mednarodna športna tekmovanja in vse najpomembnejše slovenske lige.

V želji, da bi ekskluzivne vsebine, ki jih prenaša Sportklub, naredili dostopne večjemu številu športnih navijačev v Sloveniji, smo zanje pripravili novo ugodno ponudbo.

Vsem je ponujena možnost, da se paket 11 HD programov Sportkluba uvrsti v njihove programske sheme po ceni od 1,5 evra na mesec, namesto dosedanje cene 2,44 evra.

V naslednjem obdobju pričakujemo več športnih dogodkov, med najbolj pričakovanimi pa je vsekakor tekma košarkarskih reprezentanc Slovenije in Srbije, 17. avgusta, zato operaterje pozivamo, naj razmislijo o novih pogojih in svojim uporabnikom omogočijo gledanje Sportkluba.

Zavedamo se, da med državljani Slovenije vlada velikansko zanimanje za nastope domačih športnikov, prav zato je Sportklub pravo mesto, kjer lahko spremljajo številna športna tekmovanja s slovensko reprezentanco – tako v košarki kot tudi nogometu.

Kot podjetje, ki postavlja interese gledalcev na prvo mesto, in v želji, da čim večjemu številu omogočimo ogled vrhunskih športnih dogodkov, smo oblikovali promocijsko ponudbo, ki je na voljo vsem operaterjem v Sloveniji. S tem bodo uporabniki lahko spremljali vse prihodnje nastope slovenskih reprezentantov v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo v košarki, pa tudi samo svetovno prvenstvo 2023. SK prenaša tudi tekme slovenske nogometne reprezentance v Ligi narodov in kvalifikacije za prihodnji evropsko in svetovno prvenstvo ter EURO 2024 in EURO 2028.
Gledalci lahko pričakujejo tudi tekme nogometne reprezentance Slovenije v Ligi narodov in kvalifikacijah za prihajajoče evropsko in svetovno prvenstvo, kot tudi EURO 2024 in EURO 2028.

Gledalci na Sportklubu lahko spremljajo tudi UEFA Ligo prvakov in Evropsko ligo, pa tudi tudi najmočnješa slovenska ligaška tekmovanja – Prvo ligo Telemach, košarkarsko, rokometno in odbojkarsko prvenstvo ter ostala tekmovanja slovenskih športnikov, ob tem pa tudi formulo 1, ATP in WTA teniške turnirje, Wimbledon, košarkarsko Evroligo …

Spomnimo, vsi programi Sportkluba, kot tudi vsa vsebina, je že na voljo vsakemu državljanu, ki želi spremljati vrhunski šport, in sicer z aktivacijo aplikacije EON, kjerkoli v Sloveniji, za uporabo pa je potreben le dostop do interneta.
Promocijska ponudba za vse operaterje v Sloveniji je bila poslana v petek in velja do 30. septembra 2022.

Sportklub, s portfeljem 14 programov, je regionalna multimedijska platforma v okviru katere deluje tudi televizija ter regionalna športna spletna stran. Vsak mesec prenaša več od 1.000 vrhunskih športnih dogodkov in prikazuje ekskluzivne video vsebine, novice, intervjuje in strokovne analize.

Program je del podjetja United Media, ki posluje v osmih državah jugovzhodne Evrope in ima v svojem portfelju več od 55 televizij, 29 portalov, šest tiskanih izdaj in 5 radijskih postaj