Nadgradite aktivno življenje s športnimi geli Jureta Koširja

Profesionalnim športnikom verjetno ni težko zaupati glede nasvetov, kako bolj varno in z manj bolečinami živeti aktivno in s športom bogato življenje. Zato smo z navdušenjem sprejeli dejstvo, da se je legendarni smučarski as Jure Košir podal na poslovno pot in svoje dolgoletne športne izkušnje razvil v nekaj, kar lahko koristimo tudi ostali. In prepričal nas je že s športnimi geli.

Vsakdo, ki se rad ukvarja s športom na kakršnem koli nivoju, dobro ve, da je potrebno telesu pomagati, da prebrodi izzive, ki smo mu jih zadali in mu potem dovoliti, da se tudi primerno regenerira. Odličen pripomoček v tej skrbi za telo pred in po športnih aktivnostih so prav športni geli. A ker en sam gel ne more nuditi vsega, kar bi želeli, da sklepe in mišice ustrezno negujemo, je Jure Košir pod svojo blagovno znamko Aaspire združil tri različne gele, ki se smotrno dopolnjujejo in tako celostno pripomorejo k najboljši pripravljenosti telesa.

Gel za vsak trenutek aktivnosti

Grelni gel HEAT: Uporabimo ga pred vadbo na delih telesa, ki bodo najbolj obremenjeni. Gel pospeši prekrvavitev, s tem ogreje kožo in mišice, telo pa bo tako hitreje in bolje pripravljeno na intenzivne športne aktivnosti. Tako bo manj verjetno, da vas bo med vadbo zagrabil krč ali pa, da se boste nesrečno poškodovali zaradi slabo ogretih mišic.

Hladilni gel ICE: Uporabimo ga po vadbi, tako na mišicah, kot tudi na sklepih, ki so bili med vadbo najbolj obremenjeni. Gel pomaga lajšati napetost mišic, nudi osvežujoč občutek in ohladi utrujene dele telesa, s tem pa tudi pomaga pri odpravljanju bolečin. In ker smo ravno v tej topli sezoni – hladilni gel ICE nudi olajšanje tudi v primeru pikov žuželk, srbenja in oteklin.

Masažni gel ANTRISTRESS: Uporabimo ga v času regeneracije, med vadbami, da telesu pomagamo pri okrevanju in nabiranju novih moči. Gel zmanjšuje utrujenost mišic, ohranja zdravje sklepov, obenem pa deluje pomirjajoče in prija celostnemu počutju.

Znamka Aaspire za vse plati aktivnega življenja

Športna znamka Aaspire, ki si jo je zamislil Jure Košir, je sicer širše zastavljena kot blagovna znamka za zdravo življenje. “Združuje zgodbo uspeha, ki sloni na trdnih vrednotah, navdihujočih ambicijah in vztrajnosti, prepleteni z željo po zdravem in aktivnem življenju,” pravi Košir. Na podlagi dolgoletnega znanja in izkušenj iz profesionalnega športnega življenja je razvil vsestranske izdelke, ki vedno najdejo mesto v vsakdanjiku zdravega in aktivnega življenja.

Športni geli Aaspire so vsem navdušencem nad aktivnim življenjskim slogom na voljo v Shoppsterjevi spletni trgovini.