“Nevarni in nasilni” McGregor razgrajal po Rimu

Borilni športi 18. Okt. 202112:423 komentarji
Delite:
Conor McGregor
JOELxMARKLUND BB170825JM018

Najslavnejši MMA borec Conor McGregor se te dni mudi v Rimu, kjer se je srečal tudi z Josejem Mourinhem, na naslovnice medijev pa se je vnovič prebil tudi zaradi stvari, ki nimajo nobene povezave s športom.

Conor McGregor je v večnem mestu užival v druženju z enim od najboljših trenerjev na svetu, zapravljanju denarja za nakupe prestižnih znamk, preveril pa je tudi nočno življenje v italijanski prestolnici in znova izzval težave.

Italijanski DJ Franceso Facchinetti in njegova soproga Wilme sta Irca obtožila fizičnega napada. Facchinetti je na Instagramu opisal celotno dogajanje in razkril, da naj bi mu McGregor zlomil nos.

“Bilo je 2.30 zjutraj, ko me je napadel McGregor. Slavni McGregor me je udaril v usta in mi razbil nos pred desetimi pričami. Napadel me je brez razloga, potem ko sva se dve uri pogovarjala in zabavala. Lahko bi bil tiho in ničesar govoril, toda moram povedati, da je ta oseba nasilna in nevarna. Lahko bi udaril kogarkoli, prijatelja, soprogo ali koga drugega. Tožil ga bom, on je nevaren in nasilen,” je dogajanje opisal Facchinetti.

Svoje videnje dogodkov je na Instagramu opisala tudi njegova soproga Wilme, ki je razkrila, da je do napada prišlo, ko ju je McGregor pozval, da druženje nadaljujejo v drugem klubu.

“Conor je naenkrat zamahnil in udaril Francesca. Povabil nas je na drugo zabavo, Francesco je pristal, on pa ga je udaril. Francesco je bil zelo blizu njega, tako da ga Conor ni udaril z vso močjo. Francesco je padel na stol, nato pa na tla. Najprej sem se vprašala, ali je to morda šala, kakšen njihov šov, nato pa sem okamenela,” je zapisala soproga Facchinettijeva in dodala: “Pogledala sem okrog in videla njegove prijatelje, kako ga držijo ob zidu, saj je želel še naprej udarjati Francesca. Odvlekli so ga stran. Prižgala sem luči, vendar so jih redarji hitro znova ugasnili. Francesco je krvavel, želela sem mu pomagati, toda varnostniki so naju razdvojili. Conor bo ostal v Italiji do 26. oktobra. Če ga vidite, se držite čim dlje od njefa. Ne prosite ga za avtogram, ker gre za nestabilno in nevarno osebo.”

Komentari

Vaš komentar