Samozavestni Fury: Pokazal bom, kdo je pravi moški

Drugi športi 19. Apr 20219:37 0 komentarjev
Tyson Fury
xGenexBlevinsx

Čeprav je bilo na poti veliko preprek in ovir, vse več medijev poroča, da je veliki obračun med Anthonyjem Joshuo in Tysonom Furyjem tik pred realizacijo.

Eddie Hearn je nedavno izjavil, da so se vse vpletene strani uspele dogovoriti glede lokacije dvoboja (najverjetneje Savdska Arabija), že v kratkem pa naj bi natančno določili tudi datum velikega spopada.

Anthony Joshua in Tyson Fury medtem izpopolnjujeta taktični načrt in se pospešeno pripravljata na dan, ko se bosta srečala v ringu. “To borbo sem imel za izziv in mi je bila pomembna pred letom dni oziroma takrat, ko je bil Joshua brez poraza. Odkar ga je Ruiz nokavtiral, mi ne predstavlja več velikega zadovoljstva. Pred porazom proti Ruizu so ljudje mislili, da ima možnosti proti meni, toda če sedaj pogledate boksarske forume, v 90 odstotkih dajejo prednost meni,” je Fury prepričan, da Joshua nima veliko možnosti.

Res imam rad izzive, sploh takrat, ko ljudje ne verjamejo v mojo zmago. Kar se tiče Anthonya Joshue: imaš nekaj pasov in zato se bova borila, toda jaz ti bom pokazal, kdo je pravi moški, kdo pa lažni,” je v pogovoru za ESPN dodal svetovni prvak po verziji WBC.