Shoppster nagrajuje zvestobo!

Shoppster

Raziskave so pokazale, da je gledanje športnih vsebin eno najbolj priljubljenih oblik preživljanja prostega moških ob katerem se v največji meri sprostijo. Ugotovili so tudi, da je gledanje najbolj prijetno na velikem ekranu z visoko kvaliteto, saj lahko sledijo vsaki potezi in se bolj vživijo v tekmo ter dobijo podoben občutek, kot da tekmo gledajo v živo.

Če pri moških velja več je boljše, potem je priljubljen spletni trgovec Shoppster pravi naslov za spletno nakupovanje, ki ponuja konkurenčne cene in visoke prihranke. 

Ko to združimo s splošnim prepričanjem, da moški niso pristaši sprehajanja po trgovinah, je spletna trgovina idealno mesto za nakup. Za ogled eksplozivnih nogometnih trikov, neverjetnih košarkarskih zabijanj ter strmega vijuganja po snegu je potrebno izbrati kvaliteten TV sprejemnik oziroma kar Smart TV, ki bo z veliko diagonalo dnevno sobo spremenil v pravo športno prizorišče. Da ne bo nakup novega TV-ja dražji kot sezonska vstopnica za ogled tekem najljubšega kluba, ti Shoppster ponuja rešitev!

Pametni nakupujejo pametno

Shoppster je oblikoval program zvestobe Shoppster Smart, kjer vsak mesec predstavijo ponudbo 50 izdelkov s prihranki do 40 odstotkov. Mesečna ponudba se osvežuje, zagotovo pa v njej najdeš vse za odlično sproščanje. V Shoppster Smart se včlaniš popolnoma brezplačno in brez predhodnega nakupa. Občasno poleg visokih prihrankov pripravijo tudi posebne ugodnosti, kot je npr. brezplačna dostava. Z novim letom so se odločili ponuditi več. To so manifestirali v promociji “Smart izbor dneva”, kjer ti vsak dan od ponedeljka do četrtka ponujajo izdelek z visokim prihrankom. Prav tako lahko ekskluzivne prihranke ujameš tudi v “Smart vikend ponudbi” od petka do nedelje.

Če bi raje nogomet igral kot gledal, si oglej ponudbo pripomočkov za Šport in prosti čas. V vsakem primeru pa pobrskaj po kategoriji TV, avdio, video in foto, skoči na kategorijo Avtomobilizem ali si oglej kvalitetno orodje. Za vsak okus in hobi se najde nekaj!

Telemachovci nakupujejo še pametneje!

Čudovite novice za vse Telemach uporabnike! Povežite svoj Telemach uporabniški račun s Shoppsterjevim in odklenite Shoppster Smart Connect klub zvestobe, ki vam ponuja mesečno Connect ponudbo kar 100 izdelkov s prihranki do 50 %. Enkrat mesečno pa ti pripravljajo odlično ponudbo izbranih izdelkov v Connect Shopping vikendu, ki poleg visokih prihrankov občasno ponudi tudi ostale ugodnosti. Trenutno pa morate izkoristiti ugodnost obročnega odplačevanja z 0 % obrestno mero pri nakupu do 24 obrokov. Pametno? Najpametnejše!

Nakup nove TV še nikoli ni bil tako enostaven. Obišči spletno trgovino Shoppster.si in preglej izdelke v ponudbi Shoppster Smart ter Shoppster Smart Connect. Registracija v program je brezplačna in enostavna ter ne zahteva predhodnega nakupa. Skoči na Shoppster.si in se prepričaj!