Shoppster ve, kako se kosi nogometno zelenico!

Topli dnevi kar vabijo na sonce in svež zrak ter druženje in uživanje s prijatelji. To pomlad dodajte nekaj aktivnosti z izvedbo prijateljskih tekem nogometa. Najti pravo lokacijo ni mačji kašelj. Če imate doma vrt ali dvorišče, lahko to površino oblikujete v mini nogometno igrišče. Spletni prodajalec Shoppster vam nudi vsa orodja in pripomočke za urejeno zelenico in vrt, hkrati pa med 200.000 izdelki najdete vse, kar bo popestrilo ta nepozabna prijateljska druženja.

Shoppster je v začetku marca pripravil posebno promocijo – Mega ponudbo – ki prinaša mega prihranke do 50 %, in to v vseh štirinajstih kategorijah – od Računalništva do Vsega za otroke. To pomeni, da boste v vsaki izmed teh našli znane blagovne znamke, mega cene in mega izdelke. Z enim klikom izbran izdelek dodate v košarico, izberete način plačila, se določite za ugodno in hitro dostavo ali brezplačen prevzem in to je to. Moški že tako ne maramo raziskovati po trgovinah. Nakupovanje v spletnih trgovinah prihrani čas in energijo, ki jo lahko usmerite v bolj zabavne hobije.

Dilema razrešena!

Da bi pripravili mini nogometno igrišče, morate sprva imeti urejeno travnato površino. To pomeni, da si morate priskrbeti odlično kosilnico, ki jo najdete v kategoriji Vse za vrt. In tukaj je prva odločitev, ki jo morate sprejeti – katera vrsta kosilnice najbolje opravi svojo rezalno misijo? Če imate manjšo zelenico, bo zadostovala akumulatorska kosilnica. Za večje površine zagotovo izberite električno ali bencinsko, saj ima podaljšan čas delovanja in boste travo pokosili v enem kosu.

Sledi izbira tipa kosilnice – klasična kosilnica ali kosa z nitjo? Če izberete slednjo, boste brez truda dosegli vsak kotiček in rezanje trave okoli grmovij, dreves in okrasnega cvetja bo mačji kašelj. DeWalt akumulatorska kosilnica z nitjo DCM561P1 bo z nastavljivim ročajem in udobnih oprijemom delo naredila varno in enostavno. BOSCH električna kosilnica ARM 37 06008A6201 pa bo s svojim zmogljivim motorjem pokosila travo do popolnosti, hkrati pa jo boste zaradi kompaktnega dizajna enostavno shranili.

Po nogometu se prileže TO!

Naj preigravanje žoge postane sobotni dogodek, ki se bo zavlekel v pozne večerne ure ob nepozabnem druženju in smehu. Nadaljujte moški dan in na plan privlecite žar, da boste pripravili hamburgerje in pekoče perutničke. Shoppster ponuja tudi opremo za nogomet – izberite nogometno žogo, gole in dodatno opremo za nogomet. Če pa se znajte v zagati in vas iz domače nogometne zelenice prežene dež, pa premaknite družbo pred TV sprejemnik in si oglejte derbi dneva ali najboljši akcijski film.

Zakaj izbrati Shoppster?

Ker poleg mega prihrankov, ugodne in hitre dostave ali brezplačnega prevzema 200.000 izdelkov v redni ponudbi, lahko kot registriran član Shoppster Smart kluba vsak mesec kupujete še pametneje. Brezplačno se registrirajte v Shoppster Smart in pridobite dostop do pametne ponudbo 50 izdelkov s prihranki do 40 %. Še več ugodnosti pa odklenete, ko povežete svoj Shoppster račun s Telemach naročniškim računom, saj se podvoji število izdelkov. Kot član pa lahko koristite posebno ugodnost brezobrestnega plačevanja do 24 obrokov, ki velja tudi na izdelke Mega ponudbe. Izkoristite vse mega prihranke, ki jih prinaša Mega ponudba vse do 9. 4. 2023.