Navdušeni Southgate: Vse je bilo fantastično

Euro 2020 30. Jun 20216:23 0 komentarjev
Gareth Southgate
AP Photo/Frank Augstein, Pool

Selektor Anglije Gareth Southgate je bil navdušen po zmagi proti Nemčiji in uvrstitvi v četrtfinale evropskega prvenstva, kjer Angleže čaka Ukrajina.

Anglija si je mesto med najboljšimi osmimi zagotovila zahvaljujoč zmagi z 2:0 proti večnim tekmecem iz Nemčije. Za veliko zmago treh levov sta poskrbela Raheem Sterling in Harry Kane.

Presrečen sem, ker smo navijačem na stadionu in tistim pred televizijskimi sprejemniki omogočili fantastično popoldne. Vemo skozi, kaj je morala naša država v zadnjem času, zato je tokratni dan poseben,” se je po veliki zmagi smejalo Garethu Southgateu.

“Igralci so bili fantastični”

Selektor Anglije ni skoparil s pohvalami na račun svoje ekipe. “Igralci so bili fantastični, igrali so tako kot igra prava ekipa. Tisti, ki so začeli tekmo in tisti, ki so kasneje prišli na igrišče. Ves čas smo bili agresivni, pritiskali smo na njihove ključne igralce zavedajoč se, da jim bo to povzročalo velike težave. Zato smo tudi igrali v formaciji 3-4-3. Dobro smo igrali, Sterling in Sako sta bila na krilih sijajna, izkoriščali smo njuno hitrost. Vse je bilo dobro,” je dodal Southgate, ki ga v četrtfinalu čaka Ukrajina.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!