Ekipa železarjev vse bolj pridobiva končno podobo

Alpska liga 19. Jul 202220:26 0 komentarjev
Foto: HDD Jesenice

Niki Blomberg je nova okrepitev Jesenic. Finski branilec je večino svoje kariere preigral v domačih ligah, lani pa je nastopal tudi v Franciji. Poleg finskega branilca Podmežaklo ostajata še David Planko in Luka Ulamec.

Bliža se začetek avgusta, ko bodo železarji pričeli s pripravami na prihajajočo sezono. Pred začetkom se bo ekipi na Jesenicah pridružil še finski branilec Niki Blomberg.

26-letni branilec je večino svoje kariere odigral na Finskem. V zadnji sezoni pa je svoje izkušnje nabiral tudi v francoskem klubu Corsairs of Nantes. 186 cm velik branilec, je v pretekli sezoni na 21 tekmah zbral 16 točk (3 gole in 13 asistenc).

“Začutil sem, da so Jesenice pravo mesto, kjer se bom lahko izpopolnil kot igralec. Od prihajajoče sezone pričakujem veliko. Igrali bomo za zmage in lovorike, ki si jih ekipa zasluži. Moj osebni cilj pa je, da ekipi na vsak način pomagam do zastavljenih ciljev in da tekme zaključimo z dvignjenimi rokami,” je ob prihodu na Jesenice dejal Blomberg.

Poleg Finca Podmežaklo ostajata še David Planko in Luka Ulamec. Na novo pa se bo v članski ekipi preizkusil mladi komaj 16-letni branilec Ožbej Rep.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!