Še dva novinca v Tivoliju

Drugi športi 1. Jun 202111:45 0 komentarjev
Jaka Šturm bo dres Jesenic zamenjal za dres Olimpije.

Vodstvo hokejskega kluba Olimpija je sporočilo, da so v svoje vrste pripeljali še dva igralca. Zmaje sta okrepila napadalec Jaka Šturm in vratar Luka Kolin.

Hokejisti Olimpije so včeraj pričeli s prvim sklopom priprav na sezono 2021/22. Novi trener Mitja Šivic je igralce pozdravil v mali dvorani Hale Tivoli, s katerimi je opravil tudi športna testiranja. Med dvaindvajseterico prisotnih sta bila tudi dva nova obraza, danes pa so iz Tivolija tudi uradno sporočili, da sta postala njihova člana.

Napadalec Jaka Šturm je postal še peti igralec, ki se je po končani sezoni preselil z Jesenic v Ljubljano. “Prepričale so me visoke ambicije in cilji kluba. Veselim se novih izzivov in, da bom s svojimi izkušnjami pomagal klubu v novih izzivih,” je ob uradni predstavitvi dejal 22-letnik.

Podobno razmišlja tudi Luka Kolin, ki pod Rožnik prihaja z drugega konca Ljubljane, do zdaj je bil namreč član zaloške Slavije. 17-letnik bo ob Žanu Usu in Paavu Hölsäju imel vlogo tretjega vratarja, a bodo treningi s člansko ekipo zanj zagotovo nekaj posebnega: Zelo se veselim nove sezone in vseh izzivov. Vsi smo zelo visoko motivirani. Hvala tudi vodstvu kluba za zaupanje. Se vidimo kmalu v polni Hali Tivoli.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!