Argentinci pokvarili vzdušje v Zagrebu (VIDEO)

Katar 2022 13. Dec 202221:24 > 21:56
Foto: Guliverimage

Hrvaški navijači, ki so se v ogromnem številu zbrali v središču Zagreba, po polfinalni tekmi svetovnega prvenstva v Katarju niso imeli razloga za veselje. Argentina je bila od njihovih ljubljencev boljša s kar 3:0.

V Zagrebu je bilo vse nared za veliko zabavo in vnovično uvrstitev Hrvaške v polfinale svetovnega prvenstva v nogometu, a Argentina z Lionelom Messijem na čelu je imela svoje načrte.

Hrvati so polfinalno tekmo proti Argentini odlično odprli. Pol ure so bili povsem enakovreden tekmec, nato pa se je vse ustavilo. Argentino je z bele točke po prekršku vratarja Dominika Livakovića, ki je podrl Juliana Alvareza, v vodstvo popeljal Messi, pet minut kasneje pa je Alvaraz zabil še sam in gavče popeljal do visoke prednosti.

Foto: Guliverimage

Hrvaški navijači v Zagrebu, ki so bili pred tekmo prepričani v uspeh svojih ljubljencev, nimajo razloga za veselje, temu primerno pa je tudi samo vzdušje. Vseeno jih ne zapušča optimizem, prepričani so, da lahko Hrvati vse skupaj še obrnejo in se vendarle uvrstijo v veliki finale, kjer bi se v nedeljo pomerili z boljšim z dvoboja med Francijo in Marokom.

Reakcija navijačev v Zagrebu ob prvem zadetku Argentine:

Foto: Guliverimage

Reakcija navijačev v Zagrebu ob drugem zadetku Argentine:

Brez hrvaškega odgovora, Argentinci še povišali prednosti

V drugem polčasu smo pričakovali pravi ognjemet s strani svetovnih podprvakov, saj niso imeli več česa izgubiti, a od popolnega napada ni bilo nič. Argentina je brez težav odbila vse napade, v 69. minuti pa se zaostanek Hrvaške še povišal. Po izjemni akciji Messija, ki je brez težav preigral mladega Joška Gvardiola, in še lepši podaji, je še drugič v polno meril Alvarez ter postavil piko na i in le potrdil vstopnico v veliki finale.

Reakcija Hrvaških navijačev po tretjem zadetku Argentine:

Foto: Guliverimage

Argentina se bo v nedeljo merila za zlato odličje, Hrvati pa so še vedno v igri za končno tretje mesto. Sodeč po stavnicah bo to Maroko, saj mu v primerjavi s Francijo ne pripisujejo veliko možnosti.

Komentari

Vaš komentar