Iskala pivo, nato pa pristala v šejkovi palači z levi

Katar 2022 21. Nov 202218:57 0 komentarjev
Foto: Zajem zaslona

Angleška navijača sta z javnostjo delila neverjetno zgodbo, ki bo še dolgo odmevala v nogometnem svetu.

Angleški navijači so znani po tem, da se pred tekmami svoje reprezentance radi poveselijo, radi nekaj spijejo in glasno prepevajo, a katarski organizatorji so popivanje nogometnih navdušencev močno omejili. Dve uri pred tekmami so celo prepovedali prodajo alkohola, a to ni ustavilo dveh navijačev Evertona, ki sta se odpravila na misijo iskanja hmeljevega napitka.

Mimoidoče sta spraševala, kje se ga da dobiti, ko sta naletela na osebo, ki jima je dejala, da bodo vse uredili. Ni trajalo dolgo, ko sta se znašla v bogati palači enega izmed lokalnih šejkov. Oseba, ki ju je pobrala, je bil namreč šejkov sin.

Angleža se nista le dodobra napila in zabavala, družila sta se tudi z levi, ki jih imajo v Katarju za hišne ljubljenčke. “Imel tudi opice in eksotične ptice, bilo je noro,” je angleškim medijem poročal Alex Sullivan.

“Bolje ne bi moglo biti”

Tudi njegov prijatelj John je bil navdušen nad gostoljubjem. “Zelo lepo so nas dočakali  Katarju, ne berite medijev, poglejte okoli sebe, bolje ne bi moglo biti,” se je smejalo drugemu angleškemu navijaču.

Možakarja pa ni razveselilo le gostoljubje domačinov, dan kasneje so navdušili tudi angleški nogometaši, ki so na prvi tekmi v Katarju s 6:2 razbili Iran.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!