Tadej Pogačar si je v Kolumbiji dal duška (FOTO&VIDEO)

Kolesarstvo 8. Nov 202216:26
Foto: Tadej Pogačar/Instagram

Danes mineva točno mesec dni, odkar je Tadej Pogačar na kolesarski Dirki po Lombardiji v šampionskem slogu ubranil lansko zmago in še drugič zapored osvojil zadnji spomenik sezone. Slovenski zvezdnik se te dni mudi v Kolumbiji, kjer je prijetno združil s koristnim.

Tadej Pogačar je v Južno Ameriko odpotoval na povabilo tamkajšnjega kolesarskega zvezdnika Rigoberta Urana. Kot častni gost je nastopil na Uranovi ekshibicijski dirki Giro de Rigo, ki je letos doživela že četrto izvedbo. Prvi kolesar sveta je v Kolumbijo odpotoval s svojo zaročenko Urško Žigart, družbo pa sta jima delala še njun agent Alex Carrera in osebni fotograf Alen Milavec. Po Chrisu Froomu (2018), Albertu Contadorju (2019) in Eganu Bernalu (2021) je Slovenec še eden v vrsti zvezdnikov, ki so se odzvali povabilu Urana in obiskali največjo izvoznico kave na svetu.

Čeprav je Pogija na vzhodu Kolumbije čakala kolesarska preizkušnja, na startu katere je bilo kar štiri tisoč kolesarjev iz 20 držav (med bolj znanimi imeni še Sergio Higuita, Dani Martinez, Lucho Herrera), pa je dvakratni zmagovalec Dirke po Franciji potovanje čez lužo izkoristil tudi za počitnikovanje in uživanje.

Tako je na svojih družbenih omrežjih objavil fotografije z zabavnega družabnega večera, na katerega je prijezdil s konjem, zbrano družbo pa je zabaval eden izmed najbolj znanih kolumbijskih pevcev Carlos Vives. Pogačar se je oglasil tudi pri frizerju Olaidu Bravu, ki je poskrbel za novo pričesko z znamenitim logotipom, skupaj z družbo pa je obiskal tudi barvito reko Cano Cristales. Slovenski zvezdnik se je torej po koncu naporne sezone sprostil, v slovenski javnosti pa ga lahko znova pričakujemo prihodnjo sredo, ko bo gost Večera zvezd v organizaciji Kolesarske zveze Slovenije.

Komentari

Vaš komentar