Cedevita Olimpija naznanila prihod še enega povratnika

Košarka 31. Jan 202216:14 > 18:211 komentar
Mirko Mulalić se je vrnil v Cedevito Olimpijo.

Pri slovenskem košarkarskem klubu Cedeviti Olimpiji so potrdili prihod nove okrepitve. Pogodbo z Ljubljančani je podpisal otrok kluba Mirko Mulalić, ki je v Stožicah nazadnje igral v sezoni 2019/20.

Ljubljančan Mirko Mulalić se v Olimpijo vrača po tem, ko je v zadnjih dveh sezonah igral za makedonski Rabotnički in Albo Fehervar na Madžarskem.

Seznam nekdanjih klubov 34-letnega branilca je zelo dolg. Ob omenjenih klubih je igral še v kranjskem Triglavu, TCG Mercatorju, Geoplinu Slovanu, Velikih Laščah, Grosupljem, Hopsih iz Polzele, Krki, Sixt Primorski in Balkanu (Bolgarija).

Mulalić je nov v nizu povratnikov v Stožice, ki so tja prišli v zadnjem času. Pred tem so se vrnili Zoran Dragić, Edo Murić in Alen Omić.

Sani Bečirović: Prišel bo še kako prav

“Vesel sem, da se vračam v Cedevito Olimpijo. Ljubljana je moj dom in ljubljanski klub je ta, v katerem sem napravil svoje prve korake, zato verjamem, da bo občutek, ko znova oblečem dres, poseben. Ekipi, ki je že sestavljena in v kateri so vloge že razporejene, želim predvsem priskočiti na pomoč s svojimi izkušnjami, in dati vse od sebe, da izpolni vse cilje, zadane pred začetkom sezone,” je po podpisu pogodbe povedal Mulalić, ki bo Olimpiji priskočil na pomoč predvsem na tekmah državnega prvenstva in v pokalnem tekmovanju, kot so zapisali pri klubu.

“Veseli smo, da se v Cedevito Olimpijo vrača Mirko Mulalić. Žal se je naša prva skupna zgodba v sezoni 2019/20 zaradi pandemije in prekinitve sezone zaključila predčasno, in menim, da je prav dejstvo, da se je Mulalić odločil, da se ponovno pridruži naši ekipi, pokazatelj, da med klubom in igralcem ni zamer. S svojimi izkušnjami bo Mulalić zagotovo prišel še kako prav predvsem na tekmah slovenskega državnega prvenstva in pokalnega tekmovanja,” pa je Mulalićev prihod komentiral športni direktor Ljubljančanov Sani Bečirović.

Komentari

Vaš komentar