Ob 19:00 na SK 1: V Beogradu je vedno težko

Evroliga 12. Nov 202016:40 > 16:44
Alius Koroliovas/Euroleague Basketball via Getty Images

Nocoj bodo na sporedu še preostale tekme 8. kroga Evrolige. Crvena zvezda bo v Beogradu gostila madridski Real. Pablo Laso poudarja, da je v Beogradu vedno težko igrati proti agresivni Zvezdi, ki ima veliko rotacijo.

Real v letošnji sezoni ne blesti. Na prvih petih tekmah je štirikat izgubil, nato pa zmagal proti Bayernu in Žalgirisu. “To je težko gostovanje. V Beogradu je vedno težko igrati in Zvezda je močna in agresivna ekipa z veliko rotacijo. Stvari ne smemo vzeti, kot da je vse rešeno po zadnjih dveh zmagah. Moramo vedeti, da bo to zelo zahtevna tekma,” je pred gostovanjem v Beogradu opozoril trener Reala Pablo Laso.

Crvena zvezda je sredi tedna na zaostali tekmi proti Asvelu prišla do prve gostujoče zmage v letošnji sezoni, ki jo želi še nadgraditi s skalpom kraljevega kluba. “Znano je, kaj pomeni Real in kakšno kvaliteto ima. Niso veliko spreminjali ekipe, a ob veliki kvaliteti je njihov velik adut v letošnji sezoni tudi to, da so uigrani in se odlično poznajo,” napoveduje trener rdeče-belih Saša Obradović.