Bjelica: Pogledam na semafor, Maccabi brez prekrška

Evroliga 26. Okt 201722:14 > 22:22
Turkish Airlines EuroLeague

Eden od najizkušenejših v ekipi Crvene zvezde Milko Bjelica po zmagi proti Maccabiju ni skrival navdušenja, hkrati pa se obregnil ob sodniški kriterij.

Rdeče-beli so odigrali izjemen drugi polčas, nadoknadili zaostanek in po Barceloni v Beogradu za drugo letošnjo zmago v Evroligi na kolena spravili še Maccabi. “Še ena velika zmaga za nas. Ni lahko igrati takšne tekme po dveh porazih v prvih treh krogih. Bili smo utrujeni od potovanje, od teh zaporednih tekem brez treninga. Vseeno je to mlada ekipa, ki potrebuje treninge. Čestital bi fantom, izvenserijska predstava, sploh v drugem polčasu. Dva različna obraza, v prvem polčasu nismo bili preveč energični,” je bil zadovoljen Milko Bjelica, eden od številnih junakov zmage v zasedbi Dušana Alimpijevića

Na srečo smo se zbrali, dobro začeli v nadaljevanju, v tretji četrtini ujeli priključek in zahvaljujoč navijačem na koncu prišli do zmage. Mislim, da sodniški kriterij v prvem polčasu ni bil izenačen. Nekajkrat sem videl na semaforju, da smo imeli štiri prekrške, oni pa niti enega. V drugem polčasu se je to poravnalo. Čestitke soigralcem in zahvala navijačem,” je dodal Bjelica.