Ob 20:30 na SK 1: Baskonia naslednja ovira Zvezda

Evroliga 2. Feb 201810:30 > 10:34
Turkish Airlines EuroLeague

Crvena zvezda po veličastni in zgodovinski zmagi proti Olympiacosu nocoj gostuje pri Baskonii. Beograjčani v lovu na končnico nujno potrebujejo zmago. Srečanje od 20:30 naprej spremljajte v živo na SK 1.

Rdeče-beli so v četrtek še trenirali v Beogradu, nato pa prek Frankfurta prispeli v Bilbao, pot do končne destinacija pa nadaljevali z avtobusom. Kljub utrujenosti od napornega potovanja jih danes čaka “šuterski” trening, zvečer pa lov na novo pomembno zmago. Dušan Alimpijević je tudi tokratv Beogradu pustil Pera Antića, ki se mu je pridružil Marko Kešelj, v zadnjem trenutku pa se je ekipi pridružil James Feldeine.

Ko govorimo o Baskonii, je to ekipa, ki je ena od najboljših na položaju 4 in 5. Imajo veliko možnosti na teh dveh položajih, čvrsti so, stabilni. Vse skupaj pa na pravi način v igri v obe smeri povezuje trenutno eden najboljših organizatorjev igre Granger,” opozarja Alimpijević in dodaja: “Zagotovo nas čaka nova težka tekma. Po zmagi proti Olympiacosu, kar je bilo zelo pomembno za nas, in Partizanom, ker gre za derbi in pomemben dvoboj za razplet v ligi ABA, gremo v Vitorio z veliko samozavesti.”

Baskonia je konec novembra v Beogradu slavila s 85:81. “Od začetka moramo biti čvrsti. Dobri so pri metu za tri točke. Moramo se osredotočiti le na to tekmo, nič drugega,” je dejal trener Baskonie Pedro Martinez.

Nocoj uživajte še v dveh obračunih 21. kroga Evrolige. Ob 18:00 na SK 2 spremljajte obračun med Khimkijem in Unicajo, ob 20:00 pa Brose doma gosti Panathinaikos.