Sergio Llull pred Budučnostjo o svojih najlepših koših

Evroliga 17. Jan 201911:25 > 11:28
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Danes se s tekmami v Euroleague začenja že 19. krog. Danes bosta na delu dva velikana, jutri pa bo vroče predvsem v Črni gori, kamor prihaja madridski Real s Sergiom Llullom na čelu.

Tudi v 19. krogu Euroleague si boste vse tekme lahko na ogledali samo na SportKlubu. Pred nami pa je zares veliko zanimivih obračunov. Že danes bo CSKA pred domačimi gledalci doma pričakal Bayern. Zvečer ob 21. uri pa bo na delu tudi vodilna ekipa Fenerbahčeja, ki bo gostovala pri Gran Canarii.

Jutri pa bo veliko pogledov usmerjenih proti Črni gori, kjer bodo pri Budučnosti gostovali aktualni prvaki Euroleague – galaktiki. Slednji prihajajo visoko motivirani, saj so dobili zadnje tri tekme v Eurolegue. Na drugi strani pa so Črnogorci na zadnji tekmi doma v zadnjih sekundah premagali Darusafako. Tako, da se nam obeta zelo zanimiv 19. krog. Pred le tem pa je nekaj o svoji zelo bogati karieri spregovoril tudi Sergio Llull, ki je izpostavil tri najlepše koše v njegovi karieri. Enega je dosegel proti Darusafaki in kar dva proti Bambergu od tega je enkrat celo zabil proti nemški ekipi.