Beograjčani zaustavili “selitev” zvezdnika

Evroliga 24. Apr 20239:50 1 komentar

Še pred gostovanjem pri Cedeviti Olimpiji v Stožicah so pri Crveni zvezdi odločno odgovorili na nova namigovanja o odhodu Facunda Campazzo.

Ob čakanju na končnico evrolige se je že ogrela tudi tržnica. Minuli teden je najbolj odmevala vest, da bo turški trener Ergin Ataman sedel na klop atenskega Panathinaikosa. Še več pa je govoric. Že lep čas je eno najbolj vročih imen Facundo Campazzo. Argentinski zvezdnik je sezono začel v Dallasu in se nato presenetljivo preselil v Crveno zvezdo. Postal je ljubljenec rdeče-belega dela beograjske publike. Tudi zaradi tega so se v klubu ostro odzvali na nedavne govorice o selitvi. Nazadnje so ga španski mediji že pripisali Realu, kjer je že igral pred odhodom v ligo NBA.

“Ni bilo pogajanj o odhodu v nov klub,” so v izjavi za javnost zatrdili pri Crveni zvezdi. Ob tem so ponovili igralčeve besede o tem, da je z mislimi povsem pri tekoči sezoni, poudarili, da ni prišlo do sprememb, in dodali: “Ob tej priložnosti naj poudarimo, da se KK Crvena Zvezda nima več namena odzivati in zanikati številne govorice in dezinformacije.”

Spomnimo, Crvena zvezda je na desetem mestu ostalo pod pragom napredovanja v končnico evrolige. Nocoj bodo Beograjčani v Ljubljani proti Cedeviti Olimpiji v zaostali tekmi poravnali dolg do rednega dela lige ABA in v končnico vstopili z drugega mesta.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje