James se je stepel s Shengelio

Evroliga 28. Jan 202113:23 0 komentarjev
Mikhail Serbin/Euroleague Basketball via Getty Images

Vodstvo moskovskega CSKA-ja je iz ekipe odstranilo Mika Jamesa zaradi pretepa s soigralcem Tornikejem Shengelio, poroča Sport-express.

Ruski mediji so pred dnevi pisali, da se je Mike James zapletel v spor s trenerjem Dimitriosem Itoudisem in neimenovanim soigralcem po porazu s Fenerbahčejem.

Zadnja kaplja čez rob za vodstvo kluba je bil pretep med Jamesom in drugega igralca CSKA-ja – Shengelio. To se je zgodilo na treningu pred nekaj dnevi. Da ne bi uničili ekipe, se je uprava CSKA-ja odločila, da Jamesa odstrani iz ekipe in začne proces o prekinitvi sodelovanja,” poročajo pri Sport-express.

Nekaj dni pred obračunom s Fenerbahčejem je umrl dedek Jamesa, ki ga je vzgojil, toda Američan ni dobil dovoljenja kluba, da odide v ZDA.

Branilec Moskovčanov je v letošnji sezoni Evrolige v povprečju dosegal 19.9 točke, 3.5 skoka in 5.8 podaje na srečanje.

Vse ima svoje meje. Nehajte objavljati takšno sranje. Vključite glavo: ne bi smeli dopustiti, da različni mediji objavljajo, kar želijo. Povedal sem vam že, da ste vsi idioti. Eurohoops, zakaj sploh širite takšne informacije? Vem, da vse objavljate, toda nekatere stvari bi morali bolje razumeti. Ali enostavno uporabite zdrav razum,” se je na govorice odzval James.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!