Klemna Prepeliča povezujejo z grškim velikanom

Evroliga 23. Maj 202314:00
Klemen Prepelič. Foto: Aleš Fevžer

Za Klemna Prepelića se resno zanima grški velikan Panathinaikos, poroča španska spletna stran Encestando.es, ki je strogo osredotočena le na pokrivanje košarke.

Če se “Prle” dejansko preseli v Atene, bi tam združil moči s sokrajanom iz Slovenske Bistrice, Sanijem Bečirovićem.

Ta bo pri zeleno-belih z novo sezono začel opravljati funkcijo športnega direktorja, tam pa je dve leti (2006-08) preživel tudi kot igralec ter kratko obdobje kasneje kot pomočnik trenerja. Zgoraj omenjena spletna stran poroča, da se slovenskemu reprezentantu junija izteče pogodba, ki je ne namerava podaljšati, slabo pa kaže tudi za to, da klub iz Španije ohrani Jasiela Rivera in kapetana Bojana Dubljevića.

Video: evroligaški vrhunci Klemna Prepeliča

Toda kot navajajo grški mediji (Sportdog.gr), naj Prepelič ne bi bil več intimna opcija zeleno-belih, odkar je ekipo za novo sezono začel sestavljati novo ustoličeni trener, Ergin Ataman.

Šele tretja izbira?

Turek želi najprej iz Partizana pripeljati Kevina Punterja, v rezervnem načrtu pa ima svojega dosedanjega varovanca pri Efesu Rodriguea Beauboisa.

Prihodnost nepogrešljivega člana slovenske izbrane vrste, ki ga zastopa Miško Ražnatović, bo bržčas znana v prihodnjem mesecu.