Basket4kids: V Domžalah po domačih notah

KK Helios Suns

Helios Suns so veliki zmagovalci tretjega slovenskega kvalifikacijskega turnirja Basket4kids. Domžalčani so na domačem parketu suverno opravili z vsemi nasprotniki ter se na zaključnem turnirju pridružil Vranom in AKK Branik.

V odličnem vzdušju domžalske Hale Komunalnega centra smo bili priča novim srčnim predstavam mladih košarkarjev, na katerih so največ pokazali domači Helios Sunsi.

Pred očmi ambasadorja projekta Matjaža Smodiša so na prvi tekmi turnirja s 47:18 brez večjih težav odpravili KK Ljubljana, od Slovana so bili boljši z 39:29, za piko na i pa so za tretjo zmago s 60:27 premagali še Lastovko.

Drugega mesta so se veselili člani KK Ljubljana, na tretjem mestu je turnir v Domžalah končal Slovan, medtem ko je Lastovka zasedla zadnje mesto.

Zadnjega udeleženca slovenskega zaključnega turnirja bomo dobili v nedeljo v Sežani (začetek bojev ob 10:00), kjer se bodo pomerili domača Mesarija Prunk Sežana, Plama Pur Ilirska Bistrica, Hidria in Nova Gorica mladi.

https://www.instagram.com/p/Bf3JKKQhmv_/

Kdo bo odpotoval v Beograd?
Slovenski zaključni turnir Basket4kids (nastopajo igralci do 13-leta starosti), na katerem bo znan veliki zmagovalec in potnik na Final4 Evrolige v Beograd (18. do 20. maj), sledi konec marca. V srbski prestolnici bo potekal sklepni turnir vseh najboljših ekip iz regije in podmladkov ekip, ki se bodo pomerile za naslov najboljšega na stari celini.

KK Helios Suns
KK Helios Suns
KK Helios Suns
KK Helios Suns
KK Helios Suns
KK Helios Suns
KK Helios Suns
KK Helios Suns

Basket4kids, Domžale, 03.03.2018:

1. KK Helios Suns
2. KK Ljubljana
3. KK Slovan
4. KK Lastovka

Helios Suns : KK Ljubljana 47:18
Slovan : Lastovka 51:31
Helios Suns : Slovan 39:29
KK Ljubljana : Lastovka 38:28
KK Ljubljana : Slovan 34:27
Helios Suns : Lastovka 60:27