PODCAST: Pick 'n' Pop ali zakaj LeBron ni največji?

Liga NBA 27. Apr 201717:23 > 17:37
Facebook/Sašo Ožbolt

Sašo Ožbolt je kot prvi gost podcasta Pick 'n' Pop ponudil izčrpno analizo dogajanja v ligi NBA. Kdo je njegov najljubši košarkar, zakaj mu LeBron James ni po godu, zakaj imamo radi košarkarske pretepače in kako se bo odvila letošnja sezona najmočnejšega tekmovanja na svetu? Prisluhnite!

Košarka ima na programih televizije Sportklub ogromno prostora in logična posledica tega je, da je znotraj uredništva nastal nov košarkarski podcast, kjer se bodo novinarji Sportkluba dvakrat mesečno dotaknili aktualnih in manj aktualnih dogodkov, obenem pa gostili eminentne goste iz košarkarskega sveta. Da bo košarkarska mera polna, pa bodo med podcasti na naši spletni strani tudi izčrpni intervjuji z gosti, ki bodo v podcastu Pick ‘n’ Pop tudi gostovali.

Epizoda 001 s Sašem Ožboltom

Matija Kosmač in Luka Štucin sta v prvi epizodi podcasta “Pick ‘n’ Pop” s Sašem Ožboltom odprla pereče teme v ligi NBA, nekdanji slovenski reprezentant, ki mu LeBron James ni najbolj po godu, pa je ponudil svoje strokovno mnenje o najmočnejši košarkarski ligi na svetu.

O avtorjih:

Matija Kosmačse je v mladih letih na košarkarskih parketih dokazoval z žogo, a naposled ugotovil, da bo pot v evropske in ameriške dvorana lažja z mikrofonom v roki. Ko ne razmišlja ali govori o športih z žogo, kvaliteto preživljanja prostega časa meri v nadmorskih metrih. Obenem dobršen del delovnika posveti marketinškim aktivnostim, dan pa najraje zaključi v dobri družbi, ob kozarcu piva!

Luka Štucin je dolgoletni komentator lige NBA, Evrolige in teniških dvobojev. Že v časih, ko se je podil za košarkarsko in teniško žogico v mladih letih, se je med športnimi prenosi namesto takratnih komentatorjev po hiši razlegal njegov glas. Je urednik spletne strani sportklub.si, pomaga tudi na Valu 202 in posoja glas risanim junakom.