Melo gre v Atlanto in med proste igralce

Liga NBA 19. Jul 201823:41 > 23:53
Gene Sweeney Jr./Getty Images

Carmelo Anthony je bil del menjave košarkarjev med Oklahomo Cityjem in Atlanto, v okviru katere bosta nova košarkarja OKC-ja postala Dennis Schröder in Mike Muscala. Anthony bo prestopil v Atlanto, a ne bo njem član, kar pomeni, da bo že ta teden spet na mestu prostih košarkarjev iskal novo ekipo.

Carmela Anthonyja si v svoji ekipi močno želijo Rakete iz Houstona, ki čakajo, da Melo postane prost košarkar, da bi zanj pripravili ponudbo. Glavni trener Houstona Mike D’Antoni je že govoril z njim, prav tako pa bi ga v svojih vrstah radi imeli tudi pri Miamiju Gorana Dragića.

Anthony je že potrdil, da z Atlanto ne bo sodeloval in da bo postal prost košarkar. Poleg njega je v Atlanto potoval tudi zavarovani izbor v prvem krogu nabora leta 2022. V nasportno smer sta odšla Dennis Schröder in Mike Muscala, slednji pa ne bo ostal v OKC-ju, saj je že prestopil v Philadelphio iz katere pa v Oklahomo prihaja Francoz Timothe Luwawu-Cabarrot.

Streeter Lecka/Getty Images

Atlanta je že prej želela zamenjati Dennisa Schröderja in ustvariti prostor za razvoj Traeja Younga in organizatorja igre Jeremyja Lina, ki so ga pripeljali v svoje vrste v zamenjavi z Brooklynom.