Spet težave z J. R. Smithom; prekriti mora tetovažo!

Liga NBA 30. Sep 201817:30 > 17:33
Kevin C. Cox, Getty Images Sport

Član Clevelanda bo kaznovan, če si pred tekmo ne bo zakril tetovaže na svoji desni goleni, na kateri piše Supreme. 33-letni branilec si je črnilo s takšnim napisom dal vtetovirati, ker sponzorira istoimenske ameriške trgovine s hip-hop oblačili in opremo za rolkanje. S Smithom res nikoli ni dolgčas!

Smith ima na desni nogi res velikansko tetovažo, v preteklosti pa je že večkrat reklamiral njihove tekstilne izdelke. Njegova edina težava, in to kar velika, je pač ta, da liga NBA reklamiranja ostalih blagovnih znamk, ki niso v skladu s pogodbo, ne dovoli. Razen, če gre za uradnega sponzorja Nike.

 Liga je Smitha že opozorila, da bo kaznovan po vsaki tekmi, na kateri bi si upal pokazati zadnji del desne noge, svoje nelagodje ob tem sporočilu, pa je dleil s sledilci na družabnem omrežju Instagram.

Danes so me obvestili, da bom vsak dan, ko bom javno razkazoval svojo ‘Supreme’ tetovažo, kaznovan. Ljudje v vodstvu lige so pa res nekaj posebnega,” je napisal in dodal čustveni simbol z dvignjenim sredincem.