"Melo še nima ekipe? Točke so mu pomembnejše od zmag

Liga NBA 11. Jul 20194:25 > 4:28
Elsa/Getty Images

Chauncey Billups, nekdanji soigralec Carmela Anthonyja v Denverju in New Yorku, pravi, da mu je žal, ker Melo preživlja težko obdobje, a da ga ne čudi, da ga nobeno izmed moštev ne želi podpisati.

Carmelo Anthony je prost košarkar že od novembra 2018, potem ko je preživel kratko avanturo pri Houstonu, še vedno pa ni znano, kje bo nadaljeval svojo kariero.

Njegov nekdanji soigralec Chauncey Billups pravi, da je nesprejemanje vloge v moštvu glavni razlog, da Anthony še nima delodajalca. 

“Žal mi je za Carmela Anthonyja, bil je odlične košarkar, treniral je vsak dan, ni izpuščal tekem, a mu je vedno veliko pomenilo, da je dosegel 30 točk. Bilo so tekme, ko je dosegel 20 ali 22 točk, tekmo smo zmagali, on pa je bil jezen. Ko jih je dosegel 36, pa smo tekmo izgubili, je bil on tam, da nas bodri. Doseči 30 točk mu je veliko pomenilo,” je dejal Billups. 

“Razlog, zakaj ga ni v ligi je, da ni sprejel tega, da bi v igro prihajal iz klopi. Noče pomagati ekipi. Moral bi imeti drugačno mišljenje, da morda ne bo vedno na parketu ob zaključkih, a da vseeno lahko pomaga ekipi. On tega do danes ni dojel.”