Bogdanović: Denar je pomemben, a ni prioriteta

Liga NBA 16. Okt 20197:47 > 7:47
Christian Petersen/Getty Images

Srbski košarkar moštva Sacramento Kings v ligi NBA Bogdan Bogdanović je dejal, da ne želi hiteti z odločitvijo, kjer bo nadaljeval svojo športno pot.

Bogdan Bogdanović v ligi NBA velja za enega najboljših mladih košarkarjev in strelcev, srbski košarkar pa je za “The Sacramento Bee” razkril, da so mu pri Sacramentu ponudili 4-letno pogodbo za 51 milijonov dolarjev. 

Povezano

“Rad bi ostal v klubu,” je dejal Bogdanović, ki bi v nasprotnem primeru junija naslednje leto postal prosti košarkar. 

“Vsi vedo, da imam rad Sacramento. Tu imamo odlično ekipo. V tem trenutku sem srečen, bil sem zadovoljen tudi v prejšnjih sezonah, a ne želim hiteti z odločitvijo. Mogoče pogodbo podpišem jutri, morda čez mesec dni. Kdo ve.”

Kingsi lahko izenačijo vsako ponudbo, ki bi jo Bogdanović prejel, a jih bo zelo drago stalo, če bo srbski košarkar dejansko preizkusil vode prestopnega trga. 

“Želim videti, kaj se dogaja z ekipo in v katero smer gremo. Vsi, ki me poznajo vedo, da mi denar ni na prvem mestu. Seveda je pomemben, a ni prioriteta.”

V minuli sezoni, ki je bila njegova druga v ligi NBA, je Srb v povprečju na tekmo dosegal 14,1 točke, 3,8 asistence in 3,5 skoka v približno 27 minutah.