Nič od nove sezone NBA, dokler se ta ne konča?

Liga NBA 24. Mar 202019:05 > 19:07
Lachlan Cunningham, Getty Images Sport

V zadnjih dneh je mogoče prebrati razne novice o tem, ali se bodo razna tekmovanja po svetu končala, prestavila ali pa bodo neveljavna, toda vse napisano je zgolj ugibanje. Vse dokler zveze uradno ne objavijo odločitev.

Malo klubov in športnikov je, ki so tekmovalno sezono začeli pa si želijo, da se ta ne bi končala. Isto stališče zavzemajo tudi igralci lige NBA. Lastniki franšiz in igralci v novo sezono ne želijo kreniti, dokler se aktualna ne bo končala. Ne glede na to, kdaj se bi se ta končala. Vsaj tako poroča novinarka ESPN-a Ramona Shellburn.

“Mišljenje generalnih menedžerjev in košarkarjev je, da ne glede na vse kar se dogaja, želijo, da se aktualna sezona konča. Ne glede na to, ali bi vse skupaj trajalo do julija, avgusta ali septembra. Mislim, da nihče od njh ne želi začeti nove, dokler začete ne konča in ne dobimo prvaka lige NBA za to sezono”, je dejala Shellburnovo v podkastu “Outside the lines”.

Tudi ona se zaveda, da je težko predvideti, kaj se bo v resnici zgodilo. “Mislim da smo vsi že razumeli, da je nemogoče predvidevati stvari. Vsi, ki pravijo, da se bo končalo čez mesec ali dva so se vam grdo zlagali.”