Bratje Jokić najprej na tekmo, potem pa v nočni lokal

Košarka 30. Nov 202119:23 > 19:37 1 komentar
Foto: Wilfredo Lee - AP via Guliverimage

Ustvarila sta Twitter račun, nemudoma dobila 50.000 sledilcev, ustrahovala brata Morris, potem pa z omenjenega družbenega omrežja izginila. Brata Jokić, seveda! Zaščitniška člana somborske družine, Strahinja in Nemanja sta svojega bratca prišla bodrit na tekmo lige NBA med Miami Heat in Denver Nuggets.

Naj spomnimo. Tekma med Miamijem in Denverjem je 8. novembra požela ogromno zanimanja javnosti, potem ko je Nikola Jokić napadel Markieffa Morrisa.

Starejša brata Jokić, Strahinja in Nemanja, sta takrat polnila naslovnice, ko sta po tekmi ustvarila Twitter račun in prek družbenega omrežja grozila bratoma Morris.

Že tedaj je bilo kristalno jasno, da bo srečanje med Heat in Nuggets na Floridi pestro, saj je z Jokići po zloglasnem srečanju v Denverju želel fizično obračunati tudi glavni zvezdnik Miamija, Jimmy Butler.

Strahinja in Nemanja sta na včerajšnjo “povratno” srečanje prišla in sedla v prvo vrsto.

Tresla se je gora, rodila pa miš

Tekma je minila brez incidentov na parketu, na srečo niti orjaka v prvi vrsti FTX Arene nista delala težav, je pa obisk družine dobil tretji polčas, v floridskih nočnih klubih!

Nikola, Strahinja in Nemanja so se po zmagi Denverja, pri kateri slovenski reprezentant Vlatko Čančar v štirih minutah ni dosegel točke, poveselili v diskoteki.

Imeli so dober razlog, kajti srbski zvezdnik pri Nuggets je ob zmagi 120:111 dosegel 24 točk, 15 skokov in 7 asistenc. Največja “petelina” s tekme v začetku novembra, Butler in Morris, sta manjkala zaradi poškodb trtice oziroma vratu. na South Beachu:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje