Luka Dončić in Anamaria Goltes sta se razveselila prvorojenke

Košarka 1. Dec 202320:43 2 komentarja
Luka Dončić in Anamarija Goltes
Luka Dončić in Anamarija Goltes. Foto: profimedia

Vesela novica iz Dallasa. Luka Dončić in Anamaria Goltes sta postala starša! Hčerko sta poimenovala Gabriela.

Luka Dončić in Anamaria Goltes sta se razveselila naraščaja. To je razlog, zakaj bo 24-letni član Dallasa izpustil tekmo proti Memphisu danes ponoči. Rodila se jima je hčerka Gabriela, sta sporočila preko svojih Instagram profilov. Čestital pa jima je tudi LeBron James.

View this post on Instagram

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Luka in Anamarija sta se spoznala, ko sta bila stara 12 let. “Spoznala sva se na Hrvaškem. Še vedno imava isto skupino prijateljev, kot sva jih imela takrat. Prave obdržiš,” je nekoč na Instagramu zapisala Anamaria Goltes. “Ljudje imajo prijatelja, fanta, ljubezen. Pri meni je to vse ena oseba,” je o Luki dodala njegova partnerka.

Anamaria Goltes je 10 mesecev starejša od Dončića. Rodila se je 30. aprila 1998, slovenski reprezentant pa 28. februarja 1999.

Par sta postala leta 2016, zaročila sta se 7. julija letos na Bledu. Ni naključje, da je Dončić izbral ravno ta datum, da zaprosi Anamario (na dresu namreč nosi številko 77).

View this post on Instagram

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Anamaria Goltes zdaj skupaj z Dončićem živi v ZDA, študirala pa je na Univerzi v Ljubljani. Je manekenka, med drugim sodeluje z Lisco in Zlatarno Celje.

Tekma med Dallasom in Memphisom je prva, ki ga bo Dončić izpustil v letošnji sezoni. Razlog je več kot opravičljiv.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje