Nov trenutek norosti za Greena: Skoraj zadavil francoskega velikana (VIDEO)

Košarka 15. Nov 20237:25 1 komentar
Draymond Green Rudy Gobert
Foto: Zajem zaslona

Na dvoboju lige NBA med Golden State Warriors in Minnesota Timberwolves je zavrelo že po slabih dveh minutah tekme. Sodniki so pot v slačilnico pokazali trem košarkarjem.

Kazen za Draymonda Greena:

Potem ko so bojevniki dvoboj z volkovi začeli brez prvega zvezdnika Stepha Curryja, ki ima poškodovano koleno, so že na samem začetku tekme z Minnesoto izgubili še Klaya Thompsona in Draymonda Greena.

Po uspešnem skoku v obrambi so se Bojevniki napotili proti košu gostov, ko sta se “zataknila” Thompson in Jaden McDaniels. Petelina je skušal narazen dati center Minnesote Rudy Gobert, ko ga je kot podivjana zver za vrat zagrabil Green in ga s prijemom, ki ga vidimo v mešanih borilnih veščinah (MMA), odvlekel stran in vrgel po tleh.

Sodniki so po pregledu posnetkov izključili oba petelina, ki sta bila avtorja prerivanja, sledila pa jima je tudi Green, ki je v svojo razkošno zbirko, ki mu ne more iti v ponos, dodal nov incident.

Spomnimo se le, kako je aprila pohodil Domantosa Sabonisa, zgodovino pa ima tudi s Herbom Jonsom in LeBronsom Jamesom. Udarca soigralca Jordana Poola na treningu ne potrebujemo niti omenjati.

Minnesota je na krilih Karla-Anthonyja Townsa, ki je dosegel kar 33 točk, na koncu s 104:101 premagala oslabljenje Bojevnike, ki imajo zdaj ob šestih zmagah tudi šest porazov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje