James izbral Antetokounmpa, nato Curryja, Dončića in Jokića

Košarka 5. Mar 20218:59
ESPN

Kapetana ekip All Star tekme LeBron James in Kevin Durant, ki sta dobila največ glasov na Zahodu in Vzhodu, sta izbrala svoje soigralce. All Star tekma je na sporedu v noču na ponedeljek v Atlanti.

Kapetana sta svoje soigralce izbirala izmenično. Prvi izbor je pripadel Jamesu, ki se je odločil za Giannisa Antetokounmpa. James je kasneje v začetno peterko izbral še Stephena Curryja, Luko Dončića in Nikolo Jokića. “Skušal bom izbrati igralce, ki se med seboj dopolnjujejo,” je pred izborom napovedal James, ki je na glasovanju dobil največ glasov.

Kevin Durant bo zaradi poškodbe izpustil tekmo, kot prvega pa je izbral soigralca pri Brooklynu Kyria Irvinga. Nato so si sledili Joel Embiid, Kawhi Leonard, Bradley Beal in Jayson Tatum. Tatum ga bo zamenjal v začetni postavi.

Pri izboru rezervistov je prvi izbiral Durant in se odločil za še enega soigralca pri Brooklynu Jamesa Hardna. Kot zadnja sta bila izbrana košarkarja Utaha Donovan Mitchell in Rudy Gobert. Prvega je izbral Durant, drugega James.

To je naša štartna peterka? To je konec. Jaz, LeBron, Luka, Jokić in Steph? Kar dobra peterka,” je bil nad LeBronovim izborom navdušen Antetokounmpo.

Komentari

Vaš komentar