NBA zvezdnik na paradi izgubil prstan in podrl navijačico

Košarka 21. Jun 202220:23 > 21:07
Foto: AP Photo/Eric Risberg via Guliver

Košarkar Golden State Warriorsov Klay Thompson je v ponedeljek pred in med šampionsko parado svoje ekipe poskrbel za veliko smeha na družabnih omrežjih.

Četrti naslov Golden State Warriorsov v ligi NBA pomeni nekaj več kot prvi trije. Dvigniti še eno lovoriko po izgubi Kevina Duranta. Še bolj zgovoren podatek je, da se franšiza v preteklih dveh sezonah sploh ni uvrstila v končnico lige NBA. Deloma tudi zato, ker je Klay Thompson obe leti izpustil zaradi rehabilitacije po poškodbah, preden se je januarja končno vrnil na igrišče.

Thompson je moral nekoliko spremeniti svojo garderobo, ko je med čolnarjenjem pred parado v vetru izgubil šampionski klobuk. Ta trenutek je ujel na Instagramu v živo in vzkliknil: “O ne, izgubil sem klobuk!”

Na slavju se je pojavil s klobukom kapitana, ki je bil za Thompsona, navdušenega čolnarja, še primernejši.

Med slovesnostjo pred parado je dobil mikrofon, da bi povedal nekaj besed. Začel je z grajo na račun Draymonda Greena, nato pa sta Green in Stephen Curry s smehom pospremila zgodbo, ko je Thompson povedal, kako mu je kuhar prej na zajtrku namenil stoječe ovacije.

Tudi med parado je Thompson poskrbel za nekaj viralnih trenutkov, med drugim se je spotaknil in podrl navijačico.

Sledil je še ples v slogu Michaela Jacksona

Za “nagrado” pa je izgubil enega od šampionskih prstanov. Medtem ko je Thompson na paradi pozdravljal navijače, se je zdelo, da mu je padel eden od šampionskih prstanov. Na srečo je Klay prstan našel, ga poljubil in nadaljeval svojo pot.