Novo srečanje zvezdnika Charlotta s policijo

Košarka 14. Okt 202316:43 1 komentar
Miles Bridges
Miles Bridges. Foto: profimedia

Košarkar Charlotta Miles Bridges se je v petek predal policiji, potem ko je bil izdan nalog za njegovo aretacijo. Obtožen je namreč družinskega nasilja.

Miles Bridges se je v petek pojavil pred sodnikom okrožnega sodišča v Charlottu in bil izpuščen po plačani varščini v višini 1000 dolarjev. Nalog je bil prvotno izdan že 2. januarja.

201 centimeter visoki krilni košarkar je bil že nekajkrat obtožen družinskega nasilja s strani njegove nekdanje partnerke in mame njegovih otrok. Ob tem naj bi tudi kršil prepoved približevanja, “žrtev” pa je tudi pogosto kontaktiral.

Bridges je bil sicer aretiran že junija v Los Angelesu. Obtožen je povzročitve poškodb mami svojega otroka, pa tudi dveh kaznivih dejanj zlorabe otrok v okoliščinah ali pogojih, ki bi lahko povzročili hude telesne poškodbe ali smrt.

25-letnik je bil v četrtek zvečer v Washingtonu, ko so Hornetsi igrali proti Čarovnikom v sklopu priprav na novo sezono lige NBA. Bridges sicer ni igral, saj ga je liga suspendirala. Trenutno služi triletno pogojno zaporno kazen, tedensko pa se mora testirati na narkotike in marihuano.

Ob tem prestaja še 10 tekem suspenza s strani lige NBA. Lansko sezono je v celoti presedel, pred letošnjo pa je dobil enoletno pogodbo s strani Charlotta, na kar so se navijači in ljubitelji lige ostro odzvali.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje