Trener Dallasa odpisal Luko Dončića

Košarka 3. Feb 202320:52
Luka Dončić
Foto: Profimedia

Moštvo lige NBA Dallas Mavericks bo na gostujočo tekmo proti Golden State Warriors odpotovalo brez svojega prvega zvezdnika Luke Dončića.

Slovenski košarkarski zvezdnik se znova spopada z zdravstvenimi težavami. Po januarski poškodbi gležnja in uspešni vrnitvi se je Ljubljančan znova poškodval na današnjem obračunu proti New Orleans Pelicans. Dončić je tekmo, na kateri je v 22 minutah zbral 31 točk, zaključil že v tretji četrtini, ko je grdo padel ob agresivnem prodoru na obroč in si poškodoval peto. Čeprav je želel nadaljevati, pa je po nekaj korakih po igrišču razočarano zakričal in odšepal v slačilnico.

Kot je danes razkril trener Dallasa Jason Kidd, poškodba le ni tako nedolžna, saj je morall Dončića odpisati za gostujočo tekmo proti Golden State Warriors, ki jo bodo Teksašani odigrali v noči na nedeljo.

Po poročanju ameriške novinarke Callie Caplan še vedno ni znano, kako dolgo bo 23-letnik odsoten z igrišč, a Kidd vseeno upa, da bo na svojega prvega zvezdnika lahko računal v nadaljevanju njihove prihajajoče serije petih gostujočih tekem.

 

Komentari

Vaš komentar