Trener Denverja: Ko nam ne gre dobro, začnem govoriti po srbsko

Košarka 22. Nov 202314:14 0 komentarjev
FOTO: Profimedia

Michael Malone, trener aktualnih prvakov lige Denver Nuggets, je sinoči nasmejal sedmo silo z izjavo, da v kočljivih trenutkih včasih uporablja kar materni jezik glavnega zvezdnika ekipe iz zvezne države Kolorado. V slačilnici moštva po besedah njihovega stratega velja super vzdušje, vse odkar pa je v klub (leta 2015) prišel Nikola Jokić, ima z njim 52-letni Malone odličen odnos.

Jokić in Malone sta bila na predzadnjem srečanju Denverja zaradi predolgega jezika izključena.

Zadnje srečanje proti Detroitu sta morala tako pospremiti po televiziji in odločila sta se, da svoje fante pospremita skupaj.

“Ko srečanje spremljate v živo, lahko vidite le določene zadeve, po televiziji pa se vidi res vse. Tekmo mi je bilo res težko spremljati na tak način. Kakorkoli že, lepo je videti zmago naše ekipe. Kadar odigramo dober napad, stiskam pesti in se veselim, ob slabih akcijah pa preklinjam po srbsko. Kaj porečete na to (smeh)? Znam kar nekaj izrazov v srbskem jeziku, saj se z njim (op. a.: Nikolo Jokićem) poznava že devet let,” je po odsluženi kazni novinarjem povedal Malone. Nuggets imajo po prvem mesecu sezone bilanco 10-4, ponoči pa gostujejo v Orlandu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!