Za Dončića navijala oče Saša in filmski igralec Jamie Foxx

Košarka 28. Nov 202111:31 > 11:34 1 komentar
Foto: LM Otero - AP via Guliverimage

Košarkarski reprezentančni premor je trener Ilirije Saša Dončić izkoristil za obisk ZDA in ogled tekem svojega sina. Tokrat je očetu prvega zvezdnika Dallasa v prvi vrsti American Airline Centra družbo delal filmski zvezdnik Jamie Foxx.

#related-news_0

Foxx in starejši Dončić sta se pred tekmo, ki so jo Mavericks sicer izgubili (114:120), prisrčno pozdravila, filmski igralec je kasneje objel tudi Luko.

Kot je poročal teksaški novinar Brad Townsend, je trojica v četrtek zvečer na zahvalni dan skupaj obiskala tekmo ameriškega nogometa med Dallas Cowboys in Las Vegas Raiders ter sedeli skupaj v častni loži lastnika ekipe Cowboys, Jerryja Jonesa.

Takole je trener Ilirije pred tekmo z Wizards svojemu sinu podajal žoge na ogrevanju:

“Lukin nasmeh me naredi najsrečnejšo osebo na tem svetu”

Omenjeni novinar časopisa Dallas Morning News je po koncu tekme pristopil do Saše Dončića ter z njim opravil kratek pogovor. Ponosni oče je na vprašanje o Dirku Nowitzkiju dejal, da ga ni prav podrobno spremljal, ve pa, da je prišel v ligo NBA iz 2. nemške lige.

“Vesel sem bi, ko sem videl, da bo Luka igral za Dallas, saj je klub že imel enega evropskega igralca s podobno izkušnjo iz NBA. Dirk je bil eden izmed prvih evropskih igralcev v ligi, ki je postal superzvezdnik,” je pripomnil Dončić sr.

Za konec je sledilo vprašanje, če je zadovoljen z učinkom sina v Dallasu. “Več kot zadovoljen, prezadovoljen. Ko vidim Luko, kako se smeji in je dobre volje, sem najsrečnejši človek na tem svetu,” je dejal Saša.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje