Znana je ura resnice za Dončićev Dallas

Košarka 14. Maj 20229:00 0 komentarjev
Foto: Jerome Miron-USA TODAY Sports via Guliver

Po zmagi Bostona nad Milwaukeejem na šesti tekmi končnice lige NBA je znano, kdaj se bo Dallas na sedmi tekmi pomeril s Phoenixom. Obračun bo v noči na ponedeljek ob 2. uri ponoči.

V primeru, da bi Milwaukee danes ponoči z zmago zaključil serijo proti Bostonu, bi bila ura sedme tekme med Phoenixom in Dallasom veliko prijaznejša slovenskim ljubiteljem košarke. V nedeljo bi se srečanje namreč začelo že ob 21.30.

Tako pa bo ob pol desetih na sporedu sedma tekma v Bostonu, Dallas pa bo konferenčni finale zahodne konference lovil na tekmi z začetkom ob 2. uri ponoči.

Dallas je na šesti tekmi na domačem parketu izsilil sedmo tekmo z dominantno predstavo proti Phoenixu. Tekmo so telički dobili za kar 27 točk. V tej seriji gostujoča ekipa na prvih šestih tekmah še ni zmagala, Luka Dončić bo gotovo želel ta “urok” prekiniti na najlepši možni način.

Dva konferenčna finalista sta že znana. Na vzhodu je to ekipa Miami Heat, ki je v drugem krogu s 4:2 v zmagah ugnala Philadelphio. Na zahodu si je danes ponoči konferenčni finale zagotovil Golden State, ki je z enakim izidom ugnal Memphis.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!