Navijači Partizana porušili evroligaški rekord

Evroliga 29. Sep 20237:41 1 komentar

Košarkarski klub Partizan je postal nov evroligaški rekorder po številu prodanih sezonskih vstopnic. Navijači so jih pokupili neverjetnih 16.124.

Novico je na skupščini beograjskega kluba razkril predsednik Ostoja Mijailović in med drugim izdal, da je Partizan v minulem letu ustvaril za 14.000.000 evrov prihodkov in 14.500.000 evrov odhodkov.

“Prodajo sezonskih kart smo zaključili. Prodanih je bilo 16.124 vstopnic, pri čemer smo ustvarili bruto prihodek v višini 690 milijonov dinarjev (5,8 milijona evrov, op. p.). Ostal je še en sektor za enkratno prodajo,” se je pohvalil Mijailović.

Evroligo boste lahko tudi letos eskluzivno spremljali na Sportklubu.

Beograjčani so po številu prodanih vstopnic močno presegli velikega mestnega tekmeca Crveno zvezdo, ki je ta teden sporočila, da so njihovi navijači za novo sezono kupili nič manj impresivnih 12.000 sezonskih vstopnic.

Kot je sicer še povedal prvi mož Partizana, je cilj kluba v novi sezoni osvojitev lige ABA, v evroligi pa se želijo prebiti med osem najboljših, kar bi jim omogočilo, da se borijo za nastop na zaključnem turnirju.

Fantasy Evroliga: ustvarite ekipo in osvojite nagrado

Sportklub vam z novo sezono ponuja vstopna vrata v svet evroligaške igre fantasy. Na naši spletni strani se lahko registrirate in prijavite svojo virtualno ekipo za še eno razburljivo sezono evrolige. Tekmujte in osvojite privlačne nagrade. Zmagovalec lige bo osvojil vstopnice za zaključni turnir evrolige v Berlinu, poleg tega pa bodo vsak mesec na voljo tudi druge privlačne nagrade za najboljše Fantasy igralce.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje