Obstaja možnost, da se Zdovc vrne na klop zmajev?

Jure Zdov, foto: Euroleague basketball.

Jure Zdovc je v pogovoru za športnik časnik EkipaSN priznal, da je bil po odhodu Jurice Golemca v stiku z vodstvom Olimpije, a do dogovora ni prišlo.

Za Cedevito Olimpijo je evropska sezona za pozabo. Iz eurocupa so se poslovili že po skupinskem delu, na poti pa je službo izgubil tudi glavni trener Jurica Golemac. Začasno ga je nadomestil Miro Alilović, ki pa je zgolj kratkotrajna rešitev.

Z Zmaji pa se neprestano povezuje Jureta Zdovca. “Ko je Jurica odšel, sem bil v kratkem kontaktu z direktorjem Užbincem, a zato, ker sva prijatelja. Hkrati vem, da je v nehvaležnem položaju, tako da od takrat nisem nikogar več kontaktiral niti nočem iti na tekmo, saj vem, da bi to takoj sprožilo govorice, da bom jaz trener,” je Zdovc za Ekipo pokomentiral situacijo.

Zdovc je dodal, da v klubu vedo, kaj delajo, ob tem pa meni, da že imajo opcijo za naslednjo sezono. “Če povem pošteno, z moje strani niti ni posebej velikega interesa biti trener Cedevite Olimpije,” je zaključil Konjičan.

Jure Zdovc je nazadnje vodil litovski Žalgiris, s katerim pa je pogodbo razdrl lanskega aprila. Na klopi ljubljanske Olimpije je že sedel, nazadnje tik pred združitvijo kluba s Cedevito.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje