Pretepač Bojevnikov dobil, kar je iskal

Košarka 14. Dec 20238:32 1 komentar
Draymond Green
Foto: profimedia

Draymond Green je po izpadu na tekmi proti Phoenixu, ko je bil izključen zaradi udarca v obraz Jusufa Nurkića, suspendiran za nedoločen čas.

Draymond Green si je na tekmi proti Phoenixu prislužil že tretjo izključitev v letošnji sezoni. Po drugi, ko je na tekmi proti Minnesota začel daviti Francoza Rudyja Goberta, je bil suspendiran s petimi temami prepovedi.

Zdaj mu grozi še višja kazen. Green je namreč udaril Jusufa Nurkića, ko je “želel prodati prekršek”. Takoj je bil izključen, Golden State pa je tekmo izgubil.

Kako dolgo bo odsoten s parketov, še ni jasno. Za zdaj je suspendiran za nedoločen čas.

Green bo moral pred vrnitvijo izpolniti nekaj kriterijev, ki mu jih je postavila liga. V četrtek se bo 33-letnik sestal z generalnim direktorjem Golden Stata Mikom Dunleavyjem mlajšim in agentom Rich Paulom v iskanju profesionalne pomoči za štirikratnega NBA prvaka.  Green bo še naprej lahko treniral s soigralci pri Golden Statu.

Na vprašanje o Draymondu Greenu je moral odgovarjati tudi njegov nekdanji soigralec Kevin Durant, ki zdaj pri Phoenixu igra skupaj z Nurkićem. “Upam, da poišče pomoč. ki jo potrebuje. To je bilo noro videti. Vesel sem, da je z Nurkićem vse v redu. Česa takšnega na parketu še nisem videl.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje