Prepelič na instagramu: Hvala za podporo

Košarka 5. Avg 202122:37 1 komentar
Prepelič se je zahvalil navijačem za besede podpore.

Po bolečem polfinalnem porazu proti Franciji se je na družbenem omrežju instagram oglasil Klemen Prepelič. Zahvalil se je za sporočila podpore in navijačem sporočil, da se bo Slovenija vrnila še močnejša.

Čeprav je Klemen Prepelič zgrešil zadnji met (oziroma mu ga je blokiral Nicolas Batum) na tekmi med Slovenijo in Francijo, pa v Sloveniji ni nikogar, ki bi člana španske Valencie lahko krivil za neuspeh. Brez njegovega niza točk ob koncu – dva prosta meta in trojka – slovenska reprezentanca niti ne bi prišla le na točko zaostanka. Kljub temu je bilo enemu izmed junakov finala Eurobasketa 2017 po porazu težko. Na družabnih omrežjih je prejel veliko število sporočil podpore, zdaj pa se je zanje zahvalil na instagramu.

“Draga Slovenija, na žalost najbolj pomemben met v mojem življenju ni šel skozi obroč. Hvala najboljšim navijačem na svetu, hvala družini, soigralcem in prijateljem za vsa sporočila, ki sem jih prejel v urah po tekmi. Poraz seveda boli, a tudi z vašo podporo se bomo v soboto na parket vrnili še močnejši. Olimpijskih iger za #mojtim še ni konec! Gremo sLOVEnija,” je zapisal priljubljeni Prle in dodal simbol slovenske zastave.

Slovenija se bo za bronasto kolajno olimpijskih iger v Tokiu borila v soboto, ob 13. uri z Avstralijo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje