Šok za Partizan: Tega še nismo doživeli (FOTO)

Košarka 1. Jun 202418:22 1 komentar
Foto: Profimedia

Brazilski košarkar Bruno Caboclo je le nekaj dni pred začetkom finalne serije srbske superlige brez dovoljenja kluba zapustil Partizan.

V klubskem sporočilu za javnost piše, da je Caboclo samovoljno zapustil ekipo pred finalom srbske superlige. Dodano je, da je igralec odpotoval v Orlando brez dovoljenja in kakršnegakoli obvestila klubu, domnevno zaradi obveznosti v brazilski reprezentanci.

“Partizan se v svoji zgodovini še ni srečal s takšno igralsko potezo. Tega še nismo doživeli. Uporabili bomo vse pravne korake, da zaščitimo svoje interese. Samovoljni odhod Bruna Cabocla iz ekipe predstavlja precedens. Svoje soigralce je pustil na cedilu. Zoper igralca je bil uveden disciplinski postopek,” poudarjajo iz tabora črno-belih.

Težave za črno-bele

Odhod Cabocla je močno prekrižal načrte, saj črno-beli v finalni seriji proti Crveni zvezdi v ekipi ne bodo imeli klasičnega centra v ekipi, dodali pa so še, da je Partizan do Brazilca izpolnjeval vse finančne obveznosti.

“V izogib špekulacijam v javnosti KK Partizan potrjuje, da so finančne obveznosti do Bruna Cabocla poravnane pravočasno in da denar ne more biti vzrok za njegov prostovoljni odhod,” poudarjajo pri Partizanu.

Prva tekma finala srbskega prvenstva bo na sporedu 3. junija. V finalni seriji bo imela prednost domačega igrišča Crvena zvezda, ki bo svoje tekme igrala v dvorani “Aleksandar Nikolić”, Partizan pa bo igral v Areni.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje