Al-Nassr se ne ustavlja, Ronaldu se obeta zvezdniška družba

Nogomet 2. Jan 202310:44 0 komentarjev
Mauro Icardi in Sergio Ramos sta naslednji tarči Al-Nassra. FOTO: Guliverimages.

Po mega prestopu Cristiana Ronalda naj bi pri Al-Nassru pripravljali še dva zelo odmevna prihoda. Prvi je Portugalčev nekdanji dolgoletni soigralec pri Real Madridu Sergio Ramos, drugi pa argentinski zvezdnik Mauro Icardi.

Mauro Icardi je trenutno član turškega Galatasarayja, h kateremu je do konca sezone od prejšnjega poletja posojen iz PSG. Za Turke je do zdaj odigral vsega šest tekem, saj je imel nemalo težav, zato naj bi že iskal nove opcije za nadaljevanje svoje kariere.

Za Argentinca, ki ima s Parižani pogodbo do junija 2024, naj bi se zdaj resno zanimali pri Al-Nassru, ki želi po Cristianu Ronaldu k sebi zvabiti še nekatera zveneča imena evropskega nogometa, 29-letni nekdanji dolgoletni zvezdnik milanskega Interja je eden izmed njih.

Prvi pogovori z Icardijem naj bi že stekli, denar pa je seveda glavno orožje, s katerim bodo skušali Arabci zloglasnega južnoameriškega napadalca zvabiti k sebi.

Še bolj zveneče ime, za katerega naj bi si prizadevali pri Al-Nassru, je nekdanji dolgoletni kapetan Reala in Ronaldov soigralec v Madridu Sergio Ramos.

Legendarni 36-letni španski branilec, ki je bil z Realom kar petkrat evropski prvak, je že drugo sezono član PSG, za katerega pa je v letu in pol zaradi raznih zdravstvenih težav zbral vsega 35 tekem. Prav zaradi tega naj Parižani ne bi bili navdušeni nad idejo, da bi z njim podaljšali pogodbo, ki traja le do poletja.

Predstavniki Al-Nassra naj bi se z Ramosom začeli dogovarjati v naslednjih dneh, po informacijah, ki prihajajo iz Španije, pa naj bi obstajalo kar nekaj možnosti, da ga prepričajo v selitev v Riad.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!