AS: Bayern bo Lewandowskega zamenjal s Cristianom Ronaldom

Bundesliga 24. Jun 20227:47 > 9:24 1 komentar
Robert Lewandowski Cristiano Ronaldo
Foto: Guliver Image

Vse bolj postaja jasno, da se bo druga epizoda Cristiana Ronalda pri Manchester Unitedu kmalu končala, piše španski As. Naslednja postaja slovitega Portugalca bi lahko bil - Bayern.

Prvi napadalec bavarskega ponosa Robert Lewandowski je na izhodnih vratih kluba in nastalo vrzel naj bi zapolnil ravno Cristiano Ronaldo, pišejo Španci.

Vse od prihoda novega trenerja Erika ten Haga se veliko govori in piše o odhodu Portugalca iz Old Trafforda, saj naj se ne bi najbolje vklopil v vizijo nizozemskega stratega.

Ronaldo je menda že seznanjen z zanimanjem nemških prvakov, ki po napovedanem odhodu Lewandowskega iščejo primerno zamenjavo. Kot pišejo pri As-u, bi bil Portugalec idealen naslednik Poljaka, ki je pri Bayernu postavil številne strelske rekorde.

Z morebitnim odhodom v Nemčijo ne bi pridobil samo Bayern, temveč tudi Ronaldo. V prvi vrsti zato, ker bi imel zagotovljeno igranje v Ligi prvakov, ob tem bi imel ob sebi veliko boljše soigralce, kot jih ima trenutno pri rdečih vragih, hkrati pa bi z morebitno zmago v Bundesligi (ob trenutnem razmerju moči se zdi vse kaj drugega kot nov naslov Bayerna veliko presenečenje) dodal novo pomembno lovoriko v svojo zbirko trofej.

“Bayern je na poti, da postane kralj prestopnega roka, če pripelje Cristiana Ronalda. Po podpisu Sadia Maneja bo Bayern sestavil svoj napad iz sanj. Omenjena dva zvezdnika se bosta priključila Müllerju, Saneju, Comanu in Gnabryju,” so še dodali pri As-u.