Olimpija dobila okrepitev, ki je podpisala za drug klub

Nogomet 21. Jan 202312:46
Foto: Uroš Skaza

Še v četrtek je v majici Olimpije na turških tleh igral pripravljalno tekmo proti Rakowu, danes je Anes Krdžalić že podpisal pogodbo z drugim klubom. Zdaj že nekdanji perspektivni mladinec Dinama je postal član hrvaškega drugoligaša Kustošija, a vseeno prihaja v Ljubljano. Malček iz Zagreba ga bo posodil zeleno-belim.

V zaključku desetdnevnih priprav v turškem Beleku je ljubljanska Olimpija vendarle odigrala prvo pripravljalno tekmo pred nadaljevanjem sezone v Prvi ligi Telemach. V četrtek so se zmaji pomerili z Rakowom, vodilno ekipo poljskega prvenstva. Solidna podoba zeleno-belih se je izrazila tudi v rezultatu. Tekma se je končala z izidom 3:3.

Na dvoboju z Rakowom so se v zeleno-belem dresu predstavili trije novinci. Najbolj je nase opozoril prišlek iz Varaždina Ivan Posavec, z zadetkom je debitiral napadalec Admir Bristrić. V prvem polčasu pa je priložnost za igro dobil tudi Anes Krdžalić, ki sicer še ni bil predstavljen kot okrepitev Olimpije, a so v taboru zmajev zatrjevali, da čakajo le še zaključek birokratskih formalnosti, nato pa se bo član Dinama in mladi reprezentant Bosne in Hercegovine preselil na posojo v zmajevo gnezdo.

Foto: Uroš Skaza

A danes nas je presenetila novica, da je mladenič našel nove delodajalce. Dokumenti Hrvaške nogometne zveze namreč razkrivajo, da je obrambno naravnani vezist prekinil pogodbo z Dinamom in podpisal triletno pogodbo s hrvaškim drugoligašem Kustošija. Čeprav se je zdelo, da se selitvijo v Olimpijo ne bo nič, je po naših informacijah zgodba drugačna. Krdžalić namreč vseeno prihaja v Ljubljano, Zagrebčani ga bodo namreč takoj po podpisu pogodbe posodili v zmajevo gnezdo.

Januarski prestopni rok v Olimpiji

Prihodi: Ivan Posavec (Varaždin), Admir Bristrić (Rijeka), Anes Krdžalić (Kustošija, posoja)*

Odhoda: Ivan Lagundžić, Almedin Ziljkić (FK Sarajevo)

*Do 15. februarja ima Olimpija čas, da poplača kazni NZS in registrira nove nogometaše, sicer bo morala sezono nadaljevati samo s tistimi, s katerimi jo je začela.

Komentari

Vaš komentar