Neuerju grozi 3-mesečno okrevanje

Bundesliga 4. Feb 201917:27 > 17:46
Lennart Preiss/Bongarts/Getty Images

Manuel Neuer si je poškodoval palec. Nedolžna poškodba pa se lahko za nemškega vratarja sprevrže v novo nočno moro, če bodo preiskave pokazale, da ima strgane vezi in bo spet za daljši čas odsoten iz zelenic.

Getty images/Alex Grim

V Bayern se po nekoliko zatišja spet vrača nemir. Kot da poraz proti Bayerju iz Leverkusna ne bi bil dovolj, prihajajo še slabe novice v zvezi s poškodbo Manuela Neuerja. Spet so na plan privrela nova vprašanja, ki jih morajo Bavarci rešiti.

Manuela Neuerja je zamenjal Sven Ulreich, ko je utrpel poškodbo poznano pod imenom ‘smučarski palec’. “Njegov palec je resnično močno zatečen, a v enem, dveh dneh bi stvari morale izgledati drugače in bo mogoče lahko igral,” je povedal Ulreich in dodal: “Vesel sem vrnitve na teren, ne pa tudi slabih novic za Neuerja.”

Kljub temu so lahko napovedi drugega vratarja Bayerna iz Munchna precej zmotne, meni SportBild. Če je ligament Neuerjevega palca strgan, lahko nemškega vratarja čaka trimesečno okrevanje. Klub skrbno spremlja stanje in ta teden pričakuje izvide in mnenja. V nedeljo so opravili rentgentsko slikanje in Manuel je treniral s plastično palčko okoli palca.