Trener Werderja naj bi ponaredil potrdilo o cepljenju

Bundesliga 20. Nov. 202120:23
Delite:
Markus Anfang (Foto: Carmen Jaspersen/picture-alliance/dpa/AP/Guliverimage)

Nemški nogometni drugoligaš Werder Bremen je danes ostal brez glavnega trenerja in pomočnika, potem ko so se v javnosti pojavili namigi, da je dvojec ponaredil svoje potrdilo o cepljenju.

Pri klubu iz Bremna bodo sezono nadaljevali brez glavnega trenerja Markusa Anfanga in njegovega pomočnika Floriana Junga. Kot je dejal športni direktor kolektiva iz Bremna Frank Baumann, se je dvojec za odhod odločil zaradi vse večjega nemira, ki se je v zadnjih dneh naselil v slačilnico prvega moštva.

Razlog? Trener in njegov pomočnik naj bi ponaredila potrdilo, ki dokazuje, da sta bila cepljena. Anfang je v petek omenjene trditve kategorično zanikal, a je primer kljub temu pod drobnogled vzelo tožilstvo v Bremnu.

“Prejel sem oba odmerka cepiva v uradnem cepilnem centru. Imam tudi potrdilo, ki to dokazuje. Nadejam se, da se bo vse skupaj že zelo kmalu razrešilo,” je javnosti sporočil Anfang, danes pa odstopil z mesta glavnega trenerja zaradi „izjemno stresne situacije, v katerih so se znašli klub, ekipa, moja družina in jaz.”

Komentari

Vaš komentar