Conte zaradi nenadnega poslabšanja zdravja v bolnišnico

Nogomet 1. Feb 202311:16
FOTO: Jure Banfi.

Iz Londona prihajajo slabe novice glede zdravja trenerja Tottenhama Antonija Conteja. Sloviti Italijan bo moral zaradi akutnega vnetja mehurja na operacijo. Ob robu igrišč ga ne bo vsaj nekaj tednov.

Nogometaši Tottenhama se v teh dneh pripravljajo na nedeljski derbi Premier lige, ko v Londonu gostijo drugouvrščeni Manchester City. A če jih je v teh dneh na treningih še vodil Italijan Antonio Conte, se bo to od danes naprej spremenilo. Italijanski strateg je namreč zaradi nenadne bolečine v trebuhu poiskal zdravniško pomoč. Diagnoza? Akutno vnetje mehurja, ki ga bodo 53-letniku odstranili. Po operaciji ga čaka rehabilitacija, datum njegove vrnitve od rob igrišča še ni znan.

Tottenham sicer na prvenstveni lestvici Premier lige zaseda 5. mesto in ob tekmi več za četrtim Manchester Unitedom zaostaja za tri točke. Evropsko pomlad začenja 14. februarja, ko bo nasprotnik ostrog v Ligi prvakov nekdanji Contejev veliki rival Milan. Sloviti Italijan je namreč dolga leta igral in nato tudi vodil Juventus, pred prihodom v Tottenham pa je bil tudi trener Interja.

Komentari

Vaš komentar