Cristiano Ronaldo ni več član rdečih vragov

Nogomet 22. Nov 202219:01 1 komentar
Tudi z gostovanjem pri Piersu Morganu si Ronaldo ni naredil nobene usluge. Foto: Kieran Cleeves via Guliver

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo zapušča Manchester United, so danes sporočili na spletni strani rdečih vragov.

Cristiano Ronaldo sporazumno zapušča Manchester United,” so danes pozno popoldan sporočili z Old Trafforda in dodali, da odločitev, ki so jo sprejeli, nemudoma stopa v veljavo.

Pri rdečih vragih so se nogometnemu zvezdniku sicer zahvalili za njegov prispevek, obenem pa tako njemu kot njegovi družini zaželeli vse najboljše v prihodnje. “Vsi pri Manchester Unitedu ostajajo osredotočeni na nadaljnji napredek ekipe pod vodstvom trenerja Erika ten Haga in na skupno delo ter uspešne predstave na igrišču,” so še zapisali pri angleškem nogometnem prvoligašu.

Sedemintridesetletnik je bil v zadnjem obdobju zaradi neigranja v zelo slabih odnosih z glavnim trenerjem, sodu pa je zbil dno intervju, ki ga je dal nogometaš pretekli teden britanskemu novinarju Piersu Morganu. V njem je med drugim dejal, da se v klubu počuti nezaželjenega, brez dlake na jeziku pa je spregovoril tudi o ten Hagu, za katerega je dejal, da ga ne spoštuje.

Ronaldo, ki se ta čas s portugalsko reprezentanco nahaja na svetovnem prvenstvu v Katarju, je za Manchester United igral med leti 2003 in 2009 ter 2021 in 2022, v tem obdobju pa zanje na 346 tekmah dosegel 145 golov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje